U Kozjačkoj 3-5 i u Vase Pelagića 40 organizovano je mnoštvo prazničnih događaja i aktivnosti u kojima će beogradska publika moći da uživa. 

PROČITAJTE I...Kreativan zimski raspust: Počinju "Novosadske dečije Zimzarije"

U subotu, u 11 časova u galerijskom prostoru DKC „Majdan“ biće otvorena izložba radova dece polaznika Likovno - kreativne radionice. Takođe, Od 11.30 do 13 časova, održaće se radionica za izradu neobičnih novogodišnjih čestitki i ukrasa za jelku, a u istom periodu, deca će moći da se druže i da uživaju u prazničnoj atmosferi i da razmeni igračaka i knjiga.

PROČITAJTE I...Kreativna deca imaju imaginarne prijatelje

U nedelju, 28. decembra u 18 časova u DKC-u „Majdan“, održaće se koncert polaznika Školice muzike, gde će deca ometena u razvoju pokazati šta su naučila u prethodnoj godini.

promo: foto

U ponedeljak, na istom mestu, u periodu od 10:30 do 11:30 časova, održaće se praznični koncert pod nazivom „Moje novogodišnje note“, gde će 12 profesionalnih muzičara, na čelu sa kompozitorkom Ksenijom Mirković, zabavljati predškolce i uvesti ih u čaroban svet muzike.

PROČITAJTE I...Zajedno je lepše: Prednovogodišnji besplatni programi za roditelje i decu

U Kući kralja Petra u ponedeljak, 29. decembra u periodu od 12 do 18 časova, beogradska publika moći će da poseti Dokumentarnu izložbu pod nazivom „U traganju za tišinom - Božidar Karađorđević kao putopisac novoga doba“, a od 17 časova biće organizovano i stručno vođenje kroz izložbu.

Izložba će biti otvorena do 20. januara, radnim danima u periodu od 12 do 18 časova i subotom od 10 do 14 časova. 

PROČITAJTE I...Najlepši božićni poklon: Majice koje su rasplakale tetku, baku i deku (VIDEO)

Ulaz za sve posetioce biće slobodan. 

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.