Voditeljka B92 Nikolina Pišek, koja se porodila pre tri nedelje, konačno je odlučila da će se njena ćerka zvati Una.

Ona i njen suprug, beogradski biznismen Vidoje Ristović odabrali su kratko ime, a kako kaže, tu odluku je podržala i njihova naslednica, koja se nasmejala kada su pred njom izgovarali predloge.

Pogledajte i 30 najlepših kratkih imena

“Suprug i ja smo želeli da ime naše devojčice bude kratko, a opet upečatljivo. Izgovarali smo joj razna imena, a ona se nasmejala i najlepše odreagovala kada sam je nazvala Una. To mi je bio dovoljan znak da se i njoj dopada ime”, kaže Nikolina, koja ne skriva oduševljenje što je posle 17 godina ponovo postala majka.

Pogledajte i koja su Najpopularnija ženska imena u Srbiji

“Prelep je osećaj po drugi put proći kroz sve te slatke muke. Beba je čarobna, a mi uživamo u svakom trenutku provedenom sa njom. Sada smo prava i velika porodica. Obaveze oko Une mi nimalo nisu teško pale. Naprotiv. U svemu mi pomaže suprug, kao i naše dve ćerke”, rekla je Nikolina za Kurir.

Pogledajte i Nikolina Ristović objavila prvu fotografiju svoje bebe (FOTO)

Inače, atraktivna voditeljka Bulevara je već vratila vitku liniju, a budući da se porodila u Zagrebu, uskoro je očekuje povratak u Beograd, gde će sa suprugom i ostatkom porodice nastaviti da brine o svojoj ćerki.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.