Supruga ruskog milijardera Andreja Meljničenka poverila se svojim prijateljima i rekla kako bi volela da svojoj dvoipogodišnjoj ćerki Tari rodi brata ili sestru, a san o proširenju porodice bivše članice grupe Models podržava i njen životni saputnik.

Pogledajte 10 dobrih razloga da detetu podarite brata ili sestru

"Sandri i Andreju je ćerka Tara donela najveću sreću u životu i voleli bi da njihova porodica postane bogatija za još jednog člana. Sandra uživa u majčinstvu i obavezama oko deteta, pa bi volela da se ponovo ostvari u najvažnijoj životnoj ulozi. Ona je maksimalno posvećena svojoj ćerki, od koje se ne odvaja ni na tren. Čak i kad ima poslovne obaveze, ona vodi svoju naslednicu”, priča dobro obavešten izvor Kurira i dodaje da poznatom paru nije važno kog pola će biti novi član porodice , već to da trudnoće i porođaj proteknu u najboljem redu, kao što je bio slučaj i prvog puta.

Inače, Meljničenkovi su odlučili da fotografije svoje mezimice Tare još ne prezentuju javnosti jer ne žele da se njen lik eksploatiše u medijima sve dok naslednica bogate imperije ne napuni tri godine.

Izvor: Kurir

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.