U praznično dekorisanom Sensa lokalu, na 2. spratu SC Ušće, svakog radnog dana do kraja meseca, biće organizovane radionice, predavanja i druženja za trudnice, mame i decu.

Pročitajte i: Porodične praznične radosti

Svi roditelji i oni koji će to tek postati, imaće priliku da besplatno dobiju savete od poznatih joga instruktora - Maje Popov, Nine Lazić i Marije Mišičević, ali i da vežbaju sa svojom decom, uz pomoć stručnjaka Centra za korektivnu gimnastiku. Takođe, na istom mestu biće organizovana i savetovališta na temu prirodnog porođaja, prirodnog roditeljstva i vaspitanja.

Učešće na svim radionicama je besplatno i otvorenog karaktera, a program radionica možete videti na sajtu lovesensa.rs i na Sensa Facebook stranici.


Program za petak, 12. decembar


Holistički pristup mucanju i terapije, 15-16h
Radionica je namenjena roditeljima i deci i na njoj možete proveriti da li vaše dete muca, kako mu možete pomoći da postane dobar govornik i koja je uUloga roditelja u prevazilaženju mucanja i terapijskom radu. Takođe ćete se upoznati sa razlikovanjem fiziološkog mucanja od patoloških oblika mucanja, kao i načinima testiranja dece. Roditeli će dobiti savete kako da pomognu detetu da prevaziđe mucanje. Radionicu vodi Nikoleta Stevović, dip. defektolog-logoped i Bahov praktičar.

Radionica "Bajkovite bajke" i "Plesic antistresi' 16-17h

U Sensa Gradu sreće na radionici će se kroz aktivno učešće u scenskom prikazu bajke "Bajka o jednoj zvezdi" deca upoznati  sa lepotom davanja i pružanja bezuslovne ljubavi. "Plesić" je koncipiran u tri segmenta: vođena vizualizacija za umirenje tela i uma, slobodan ples za oslobađanje emotivne napetosti, uz stručno odabranu, ali i omiljenu muziku tog uzrasta i "Pozdrav suncu" za energetsko objedinjenje celokupnog detinjeg bića. Radionice vode Ana Pavlović Miljković, pedagog, Reiki učitelj i Marina Krstić, muzički pedagog, članice udruzenja "Asklepios" iz Beograda.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -  YuMama .