Iako je po treći put u drugom stanju, mlada mama Mirka nije osećala umor tokom prve proslave rođendana ćerkice Adrijane, koju su ona i Vujadin slavili sa porodicom i prijateljima u omiljenom restoranu.

Pogledajte i Mirka Vasiljević: Deca na spavanje, Vujadin u provod

"Budući da smo mladi postali roditelji i da se u Vujadinovom i mom društvu retko ko ostvario u toj ulozi, nemamo dovoljno dece da popunimo igraonicu, te se restoran nametnuo kao najbolji izbor za proslavu Adrijaninog rođendana", objašnjava Mirka.

Foto: Instagram

Ponosna mama kaže da joj je drago što je slavljenica bila vesela i raspoložena, iako je još mala da shvati šta se oko nje dešava. Adrijanin dve godine stariji brat Andrej imao je specijalni zadatak kojem se posebno obradovao.

Pogledajte i Kako da uspe prvi rođendan

"Andrej je presrećan što je oduvao sestrinu svećicu na torti, jer ona to još nije naučila. Inače, proslava rođendana protekla je prilično uobičajeno i kao sva naša slavlja, održana je u krugu najbližih prijatelja i porodice, a bogu hvala, Vujadin i ja imamo veliku porodicu", pohvalila se Mirka, koja je sve detalje proslave ovekovečila.

Pogledajte i Obradujte jednogodišnjaka: 10 originalnih ideja za poklon!

Malena slavljenica bila je zatrpana poklonima, ali ipak, najveći poklon Adrijana i Andrej dobiće početkom sledeće godine kada će Mirka na svet doneti još jednog člana porodice.

Izvor: Kurir

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.