"Ko je bio Stefan Nemanja?", prva slikovnica serijala o Nemanjićima, opisuje život i delo osnivača srpske države, a "Sveti Sava i Stefan Prvovenčani" daje odgovore na mnoga pitanja iz istorije i kulture srpskog naroda. Deo ove edicije su i slikovnice "Kralj Milutin i Stefan Dečanski" i "Car Dušan Silni".

Cilj ovih knjižica je dа se decа predškolskog i rаnog školskog uzrаstа upoznаju sа nаjvаžnijim periodom srpske srednjevekovne istorije, kao i dа nа inovаtivаn, kreаtivаn i zаbаvаn nаčin steknu znаnjа o sopstvenoj trаdiciji, istoriji i kulturi.

Yumama vas nagrađuje!
Tri prve čitateljke koje na i-mejl redakcija@yumama.com pošalju tačan odgovor na pitanje: "Kako se zove prva slikovnica serijala o Nemanjićima?" dobiće po jednu slikovnicu iz iste edicije.

Zajedno sa odgovorom pošaljite i sledeće podatke: Vaše ime i prezime, telefon i kontakt adresu. 

Napomena:Dobitnici će biti kontaktirani putem i-mejla. Knjige se preuzimaju isključivo u redakciji sajta (Adria Media Group, Vlajkovićeva 8, Beograd).



*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.