Naime, na ozloglašenoj fotografiji, vidi se Tamarin suprug Džej Ratlend koji čita novine za doručkom, kao i njihova osmomesečna ćerkica Sofija. Prizor bi bio uobičajen da lepa mama nije odlučila da podeli najitimniji trenutak između majke i deteta sa javnošću, pokazavši kako doji malenu Sofiju. 

Iako je zbog toga naišla na brojne kritike, bogata naslednica se ne obazire previše.

"Ne kajem se zbog fotografije na kojoj dojim Sofiju. Ne bih to uradila ispred bilo koga, a Tajleru u potpunosti verujem. On mi je i savetovao da napravimo takvu fotografiju i mislim da to nije mogao lepše da uradi", otkrila je Tamara i dodala da ju je majčinstvo ojačalo i promenilo u bolju osobu.

Ovo nije prvi slučaj da ovakve fotografije poznatih mama budu na udaru javnosti i izazovu lavinu negativnih komentara, iako su, sa druge strane, mnoge mame oduševljene i ne vide ništa sramno u tome. Popularna glumica Alisa Milano, koja je i sama pokazala slike na kojima doji ćerkicu Elizabelu, nedavno se zapitala kako je moguće da je njeno javno hranjenje bebe neprihvatljivo, a bezrazložno poziranje bez odeće je sasvim u redu.