Naime, poznata pevačica je ranije već usvojila dvoje dece iz Malavija, a sada se nakon duže pauze vratila u ovu siromašnu afričku zemlju, gde je posetila sirotište i družila se sa mališanima.

Pogledajte i Poznate ličnosti koje su usvojile decu

Kako navode mediji, izgleda da je kraljica popa odlučila da usvoji još jedno dete i da trenutno pregovara sa vlastima o detaljima dogovora, a trebalo bi da se sastane i sa predsednikom Malavija, Piterom Muhavikom.


"Upoznala sam devojčicu Mariju", napisala je Madona pored ove fotografije; Foto: Instagram

Pogledajte i Kako usvojiti dete u Srbiji?

Prethodna predsednica te zemlje, Džojs Banda, i Madona nisu bile u najboljim odnosima. Nakon žustre svađe kada je iz kancelarije predsednice poslato saopštenje u kom se navodi da Madona očigledno smatra da bi "ceo Malavi trebalo da kleči pred njom", a besu je još više doprinela i činjenica da je njena rođena sestra upravljala Madoninom humanitarnom fondacijom u toj zemlji, dok nije otpuštena zbog finansijskih malverzacija.

Pročitajte i Usvajanje - iskustva roditelja

Izgleda da je to i bio razlog zašto popularne pevačice već dugo nije bilo na crnom kontinentu, pa je sada odlučila da je pravo vreme za usvajanje još jednog mališana.

Madona je prvi put posetila Malavi 2006, i odmah usvojila jednogodišnjeg Dejvida Bandu. Tri godine kasnije usvojila je devojčicu Mersi, a ima i dvoje biološke dece, ćerku Lurdes i sina Roka.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.