Tokom tri dana Sajma na štandu Rukometnog saveza (hala 2, nivo B, štand broj 1), posetioci će moći da se fotografišu u dresovima reprezentacija, sa peharima, medaljama i priznanjima, kao i da se fotografišu sa maskotama sa prethodna tri prvenstva koja su održana u našoj zemlji.

U petak od 14.15 sati RSS će održati prezentaciju rukometa na terenu, na kojoj će učestvovati juniorske ženske i muške reprezentacije, kao i Aleksandar Brković i Vladimir Šimičić, selektori juniora. 

Pročitajte i Rukomet vole i dečaci i devojčice

U drugom delu ovog programa, biće prezentacija i javni čas mini rukometa uz učešće dece iz beogradskih klubova. Na javnom času mini rukometa moći će da učestvuju i mališani koji budu na Sajmu sporta i koji će po završenom učešću dobiti i sertifikat.

Treći međunarodni sajam sporta, pod nazivom „Sportska strana Srbije“ u organizaciji Ministarstva omladine i sporta i Sportskog saveza Srbije, osmišljen je da promoviše sport.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -  YuMama .