Na crvenom tepihu Nikol Kidman zasijala je u retro crnoj haljini, a iznenađenje bile su bore na njenom licu. Iako se dugo u medijima spekulisalo o tome kako je Nikol prestala da koristi botoks, to se po prvi put moglo videti. Nikol se ovog puta odlučila za nešto prirodniji izgled i dostojanstveno pokazala bore koje su prirodne za ženu njenih godina.


VIŠE O... Prirodne namirnice za hranljive maske za lice

Inače, ova holivudska glumica ima 47 godina, a nakon puno pokušaja da ostane u drugom stanju, zahvaljujući surogat majci, dobila je drugu ćerku Fejt Margaret.


VIŠE O... Poznate mame bez šminke (FOTO)


Glumica i njen suprug, Kit Urban, venčali su se 2006. godine, a dve godine kasnije nakon velike borbe da zatrudni, Nikol je na svet donela svoju prvu kćerku Sandej Rouz. Iz braka sa Tomom Kruzom glumica ima i dvoje usvojene dece Izabelu i Konora, koji žive sa svojim ocem i koji su joj, kako je riđokosa Australijanka nedavno priznala, slomili srce, jer su rešili da prestanu da je oslovljavaju sa "mama".

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.