Teniser Janko Tipsarević i njegova supruga modna dizajnerka Biljana napuštaju Bežanijsku kosu i sele se u elitni deo Novog Beograda, prenosi Kurir.

Saznajte i Kako je propao roditeljski plan Janka Tipsarevića

"Biljana i Janko odlučili su da pređu u veći prostor zbog ćerke Emili, koja će 17. januara napuniti godinu dana. Stan sređuju nameštajem iz inostranstva. Oni ne vole noćni život i najveći deo vremena provode u svom stanu u društvu najbližih. Planiraju da ćerkin prvi rođendan proslave baš u novom stanu. Ne žure da se presele jer hoće da novi prostor urede baš onako kako su zamišljali. S uživanjem sređuju dečju sobu, u kojoj će dominirati nežne boje", rekao je izvor blizak Tipsarevićima.

Pogledajte i Uređenje doma: Dečja soba sa šarenim detaljima

Naime, bračni par je kupio stan u zgradi u kojoj nekretninu ima i predsednik Srbije Tomislav Nikolić, političar Mlađan Dinkić, fudbaler Aleksandar Kolarov, kao i teniserka Ana Ivanović, čiji je partner, nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger, takođe, zainteresovan da kupi stan baš na toj lokaciji. Tipsarevići opremanje novog životnog prostora privode kraju, a selidbu će obaviti do kraja godine.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.