Iako retko govori o svom privatnom životu, glumac je tokom gostovanja u jednoj emisiji otkrio kako izgleda njegov život s verenicom Milom Kunis i ćerkicom Vajat Izabel.

VIŠE:Kako su izgledali Milini i Eštonovi poslednji dani iščekivanja bebe.

"Pomalo sam dobio kompleks heroja", našalio se tridesetšestogodišnji glumac. "Sad sam nečiji heroj! To ispunjava svaki deo mog ega kada dete počne da plače, a ja kažem: 'Ja ću se postarati za ovo', a onda je uzmem i ona se smiti. Pomislim: 'O, da! Osećam se kao 'šaptač bebama'!'"

Vajat Izabel je prvo dete popularnog para, a Ešton je dodao da on i lepa Mila sami brinu o svojoj ćerkici.

"Sve je prilično izuzetno", rekao je ponosni otac. "Odmah smo odlučili da nećemo angažovati dadilju ili noćnu medicinsku sestru ili nešto slično, a imamo sreće što obavljamo poslove koji nam omogućavaju da dosta vremena provedemo kod kuće ili uzmemo slobodne dane kada poželimo."

VIŠE: Mila Kunis i Ešton Kučer otkrili ime i objavili fotografiju svoje bebe...


Foto: Instagram

Čini se da očionstvo prija popularnom glumcu, koji je izneo zanimljiv stav o tome kako se snaći oko bebe.

Pogledajte i Humana Mila Kunis dizajnirala "prsten majčinstva"!

"Svi kažu da, kad dobijete bebu, ne dobijate i 'uputstvo za upotrebu', ali to nije tačno jer je 'Gugl' na neki način uputstvo za upotrebu", našalio se Ešton. "Možete da 'izguglate' gotovo sve. Ja se, ipak, obraćam svojoj partnerki. Razgovaram s Milom i zajedno odlučujemo. Oboje smo dosta smo istraživali."

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.