Popularna glumica i mama dvogodišnjeg Mila je u septembru obradovala svoju porodicu rađanjem novog člana porodice - devojčice koja je dobila ime Elizabela.

Pogledajte i Trudnički stil Alise Milano (FOTO)

Slavna majka ponosna je na svoju devojčicu, a budući da ima mleka - odlučila je da njena ćerkica uživa u prirodnom mleku, što je pokazala fotografijom koja prikazuje ponosnu Alisu dok doji Elizabelu. Time se zvezda serije "Čari" pridružila brojnim poznatim majkama koje su na ovaj način podržale dojenje u javnosti.

Pored ove fotografije, ona je objavila i zanimljiv citat Milana Kundere.

Pogledajte i Alisa Milano objavila dirljivu fotografiju svoje novorođene ćerkice (FOTO)

"Ah, radosti sisanja. S ljubavlju je posmatrala ribolike pokrete bezubih usta i zamišljala je da zajedno sa mlekom u njenog sina pretiču njene najdublje misli, koncepti i snovi", napisala je glumica.


Foto: Instagram

Ova fotografija izazvala je mnogo pozitivnih komentara njenih obožavalaca, a gotovo svi su ovaj čin nazvali predivnim i čestitali Alisi na uživanju u porodičnoj ljubavi...

Podsetite se kako je Alisa otkrila pol svoje ćerkice.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.