U zemunskom naselju Busije prošle sedmice je otvoreno dečije igralište, a svečanom otvaranju prisustvovao je veliki broj dece koji su u pratnji svojih roditelja došli da se druže sa klovnom Srećkom koji je pesmom i igrom ulepšao ovaj dečiji kutak.

Pogledajte i Srbija: Koliko su deca zaštićena na igralištima?

Otvaranju je prisustvovao član Veća opštine Zemun Gavrilo Kovačević, pozdravio je sve prisutne, a deci poželeo dobrodošlicu, prijatno druženje i zdravo odrastanje.

"Danas otvaramo igralište i predajemo ga na upotrebu našim najmlađim sugrađanima u zemunskom naselju Busije. Izgradnja igrališta rezultat je saradnje Ekološkog pokreta Zemun, NIS-a kao izuzetno odgovorne kompanije, kao i podrške Grada Beograda i gradske opštine Zemun", rekao je Kovačević.

Prema negovim rečima, ove godine na teritorije gradske opštine završeno je ili je u izgradnji šest novih dečijih igrališta.

Pogledajte i Dečje igralište kao umetničko delo (FOTO)

"Mi iz gradske opštine Zemun ćemo se truditi da u narednom periodu, što rekonstrukcijom što izgradnjom novih dečijih igrališta, kvalitet života za naše najmlađe sugrađane podignemo na značajno viši nivo", rekao je Kovačević.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.