Lepa Žizel nedavno je dala intervju za magazin The Sunday Times Style, kada je naglasila da je neophodno da majke brinu o sebi.

Pogledajte i Žizel: Teško je biti zaposlena mama

"Znate kako vam u avionu kažu da prvo sebi stavite masku sa kiseonikom, a zatim na lice deteta? Tako da je to slično i s majčinstvom. Brinite o sebi", poručuje ona.

Ipak, i sama Brazilka je svesna da je ovo teško primeniti.

Pogledajte i Dnevni jelovnik poznate mame Žizel Bundšen

"Možeš da osećaš krivicu, ali krivicu osećaš bilo da nešto uradiš ili ne. Ali ako 'stavim prvo sebi masku sa kiseonikom', biću ispunjena, prisutna i osećaću se dobro u svojoj koži. Zbog toga ću biti strpljivija, imaću više ljubavi i razumevanja za decu i supruga. Moraš da napuniš svoju čašu kako bi svi pili iz nje, tako ja gledam na stvari", zaključila je.

Inače, pored svog manekenskog posla, Žizel mnogo pažnje posvećuje tome da ženama uputi važne poruke. Tako aktivno promoviše prirodan izgled, a pre nekoliko godina je otkrila da misli da bi dojenje u prvih šest meseci bebinog života moralo biti propisano zakonom.

Pogledajte i Žizel Bundšen doji bebu i kod frizera (FOTO)

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.