U organizaciji Centra za mame, u subotu, 25. oktobra, održaće se radionica "Put kroz umeće odevanja", namenjena svim mamama i trudnicama.

Tom prilikom učesnice će moći da nauče kako da se u odeći osećaju kao u svojoj koži, kako da izgrade svoj stil i budu obučene u skladu sa svakom prilikom.


VIŠE O... Modni trikovi za dobar izgled posle porođaja


Radionicu drži dizajnerka Aleksandra Velimirović Janakievski, osnivačica i direktorka modnog brenda Belgrade Workshop koja se trenutno usavršava u oblasti modnog koučinga, discipline koja  za cilj ima da pomogne pojedincu da ispolji sebe kroz odevanje, izgradi lični stil i prilagodi ga svakoj prilici.

Cilj ove radionice je da nauči žene da izraze sebe i svoju ličnost kroz pravilan odabir odeće u svim prilikama i da shvate odevanje kao važnu vrstu neverbalne komunikacije sa okolinom.

VIŠE O... 6 najčešćih ženskih modnih grešaka

Radionica će se održati u Shiva Shakti studiju, u subotu od 18 do 20 časova.


Sve zainteresovani svoje učešće mogu prijaviti slanjem i-mejla na: centarzamame@gmail.com.


Centar za mame
jeudruženje građana koja se zalaže za radna prava mama, organizuje besplatne treninge i radionice, umrežuje i podržava mame i promoviše zdrav i aktivan stil života. Vizija Centra za mame je Srbija u kojoj mame nisu diskriminisane, gde je njihov značaj za zajednicu i društvo prepoznat i gde svaka mama ima mogućnost da ostvari svoj pun potencijal.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.