Otkad je na neobičan način na društvenoj mreži Instagram otkrila da je u drugom stanju, Keli izgleda lepše nego ikada - sija, njen osmeh je širi i deluje odvažnije nego ranije. Uprkos tome što nosi bebu, ona vredno i redovno vežba i ima mnogo samopouzdanja, zbog čega je bez mnogo razmišljanja skinula odeću i pozirala fotografima magazina Elle.

Ona je, takođe, s novinarima portala otvoreno razgovarala o svojoj prvoj trudnoći.

Na pitanje raduje li se ulozi majke, odgovorila je potvrdno.

Pogledajte i Keli Roland pokazala trudnički sotmačić!


Foto: Instagram

"Ne mogu da dočekam da stigne! Ostalo nam je još svega nekoliko nedelja. Uzbuđena sam što ću na svet doneti dete, a to što ću to iskustvo podeliti sa svojim suprugom je verovatno najlepši deo", bila je iskrena Keli.

Ona je govorila i o svojim navikama  u ishrani i režimu vežbanja.

"Svi uvek govore da u trudnoći treba uživati u hrani i jesti šta god poželite. Lepo je udovoljiti željama, ali ja želim da se porodim lako", rekla je Keli i dodala da će joj u tome pomoći i redovno vežbanje.

Pogledajte i Trudna Keli Roland naporno vežba (FOTO)

Kako objašnjava, sa svojim ličnim trenerom Dženet Dženkins svakodnevno vežba, ali određene vežbe modifikuje kako bi i njoj i bebi bilo prijatno.

Bivša članica grupe "Destiniz čajld" otkrila je i otkud sjaj na njenom licu.

"Prešla sam na proizvode koji ne sadrže snažne hemikalije", priznala je i dodala da joj mnogo pomaže i kokosovo ulje.


Foto: Instagram

Pogledajte iPoznate mame o majčinstvu


*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.