Jelena i njen suprug nedavno su posetili Portugaliju, gde je mama male Nine nastupala s odabranim evrovizijskim zvezdama, a par je proveo nekoliko čarobnih dana kraj Atlantskog okeana. Tim povodom, novinari magazina "Story" pitali su je kako su se ona i Ivan proveli.

"Ja sam već putovala u ovu zemlju 2009. godine, ali Ivanu je to bilo prvi put i oduševljen je baš kao što sam i ja bila. Ipak, uz njega sam Lisabon doživela na potpuno drugačiji način, zajedno smo istraživali njegove najlepše delove i istinski uživali", rekla je pevačica.


Pogledajte i Jelena Tomašević: Naši porodični dani (VIDEO)

I nakon proslave treće godišnjice braka, ovaj par deluje skladno i srećno, a Jelena kaže da to duguje maloj tajni za srećan brak.

"U braku treba održavati tu neku malu tajnu koju samo vas dvoje imate. Potrebno je naći nešto što oboje čini srećnim, a u našem slučaju to su putovanja na kojima se po nekoliko dana osamimo i tada steknemo utisak kao da se opet zabavljamo", priznaje ona.

Na ovom putovanju, ćerkica popularnog para nije se pridružila svojim roditeljima, već je uživala s bakom i dekom u Kragujevcu.

Pogledajte i Tri koraka do srećnijeg braka

"Nina ima dve godine i sedam meseci, ali sve razume. Imamo lepu komunikaciju i ponosna sam na nju što sluša sve šta joj se kaže, a ponekad ume i da posluša. Još je mala za neke ozbiljne razgovore, ali trudim se da pričam s njom kao da je odraslo dete, što je za sada dobar recept za uspešno vaspitanje. Najslađe je kada mi kaže da me voli ili da sam njena duša", otkrila je Jelena.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.