Četrdesetogodišnji glumac i Srbislava, bivša asistentkinja Vinone Rajder i popularna holivudska šminkerka, roditelji su dvoje dece - devetogodišnje devojčice Emelin i dečaka rođenog u avgustu.

Bejl je veoma posvećen svojoj deci i supruzi, a nedavno se pojavila vest da, iz poštovanja i ljubavi prema Sibi, Kristijan želi da njihova deca nauče srpski jezik, prenosi Blic. On će na taj način ispuniti želju svom tastu Slobodanu, koji žarko želi da njegovi unuci razumeju jezik svojih predaka.

VIŠE: Nežne porodične fotografije slavnih tata (FOTO)

Pored toga što devetogodišnja Emelin trenutno uči maternji jezik svoje mame i deke, porodica Bejl-Blažić trenutno radi i na tome da najmlađi član porodice usvoji makar osnovna znanja o srpskom jeziku, zbog čega ovom jednomesečnom dečaku, čije ime još uvek nije otkriveno javnosti, mama peva upravo srpske uspavanke.

Kristijan, inače, retko govori o svom privatnom životu, ali kada se za to odluči uglavnom hvali svoju suprugu.

VIŠE: Poznate mame o majčinstvu

"Imam tešku narav i brzo planem, ali Sibi me vrati u red. Ona je jaka žena koju ne opterećuju gluposti koje čuje o nama. Stabilna je ličnost i zna da stvari postavi na svoje mesto", rekao je "Betmen" nedavno.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.