Martinovi sinovi Mateo i Valentino rođeni su 2008. godine, zahvaljujući pomoći surogat majke, a pevač je tada otišao na višegodišnji odmor od muzičke karijere kako bi se u potpunosti posvetio porodici.

On rado govori o sreći koju su blizanci uneli u njegov život, a nedavno ga je voditeljka jedne emisije pitala šta mu je najteže palo otkad je postao tata.

VIŠE Rastući trend: očinstvo pomoću surogat-majki

"Sin me je pitao: "Tata, jesi li me ti nosio u stomaku?", priznao je Riki. "Ja sam mu rekao: 'Bili ste u mom srcu i još uvek ste u mom srcu'. Nisam mogao samo na tome da se zaustavim, pa sam nastavio da im objašnjavam - 'Postoji jedna žena koju jako volim, a ona mi je pomogla da vas donesemo na ovaj svet. Pozajmila mi je svoj stomak da biste vi došli na svet, a kada ste se rodili ona mi je vas dala u ruke'."

Nedavno su strani mediji preneli vest da pevač čeka i ćerkicu, ali je ovom prilikom Martin to demantovao.

VIŠE: Surogat majke sve traženije

"Pitali su me da li bih voleo da imam ćerku, rekao sam 'da'. Sutradan je u novinama izašlo da očekujem ćerku", odgovorio je pevač i dodao da bi voleo da je ovaj trač istina.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.