Turska glumica koja je rođena u Berlinu svoju najzapaženiju ulogu ostvarila je u pomenutoj turskoj seriji, u kojoj je igrala lik sultanije Hurem i pobrala simpatije publike u više desetina zemalja u kojima se serija "Sulejman Veličanstveni" emituje. Prošle godine, Merjem se oprostila od ovog lika i ubrzo na svet donela svoje prvo dete - ćerkicu koja je dobila ime Lara.

VIŠE: Ćerkica Merjem Uzerli konačno u tatinom zagrljaju (FOTO)

Uzerlijeva je, na sreću svojih obožavalaca iz Srbije, dala kratak intervju beogradskom listu "Blic", za koji je govorila o majčinstvu.

"To je najlepša uloga koju je život mogao da mi podari! Sada ne mogu da zamislim sebe drugačije, samo kao majku. Uživam u svakom mogućem momentu i zahvaljujem se gospodu što mi je podario Laru", priznala je lepa Merjem.

VIŠE: Merjemin savršen dan


Merjem se osvrnula i na ulogu koja ju je proslavila.

"To je definitivno lik koji je bio prekretnica u mom životu! Glumila sam i ranije, kako u Turskoj, tako i u Nemačkoj, ali uspeh tih uloga je bio minoran u odnosu na Hurem", iskrena je glumica, koja je dodala da u Berlinu najbolju piletinu jede upravo u srpskom restoranu, zbog čega veruje da bi u Srbiji uživala u ukusnoj hrani.

VIŠE: Lepa glumica uživa u društvu svoje ćerkice

"Imam jako puno prijatelja iz Srbije ovde u Berlinu, i više puta su mi pričali koliko me ljudi u Srbiji vole. I najbolja piletina u Berlinu može se jesti u jednom srpskom restoranu, a mogu samo da zamislim kakva je hrana tamo. Nadam se da će mi se pružiti prilika da posetim Beograd i Srbiju."

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.