Nakon 13 dana neizvesnosti i stresa, poznati par dočekao je da im lekari kažu da je sve u redu i da s novorođenčetom konačno mogu da idu kući.

"Šta da kažem osim da smo oboje presrećni što je naša mrvica napokon kod kuće! Ana i dalje ne želi da se oglašava, ona sad hoće da bude samo majka i trenutno je s bebom. Ovo je naša velika pobeda", rekao je za "Kurir" Nikola Demonja.

VIŠE Ana Štajdohar i Nikola Demonja: Mrvica je izašla iz inkubatora!

Kao što je poznato, pevačica je 45 dana pre termina rodila ćerku, koja je odmah smeštena u inkubator u porodilištu Kliničkog centra Srbije. Iako je na porođaju bilo sve u redu, beba se kasnije nije ponašala uobičajeno, pa su tokom pregleda lekari ustanovili otežano disanje. Zbog toga je zadržana na detaljnim pretragama, ukazana joj je sva potrebna nega, dok je majka otpuštena iz bolnice još pre deset dana. Dani iščekivanja pretvorili su se u agoniju i Ana nije bila mnogo raspoložena za razgovor s novinarima, već je sve vreme provodila na vezi s pedijatrima.


VIŠE Ana Štajdohar prolazi kroz teške trenutke: Jedva čekam da moja beba dođe kući!

Sva sreća, njenim mukama je juče došao kraj!

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.