"Tetka Onana", kako Rijana sebe naziva kada na Tviteru piše o čarobnim trenucima koje provodi sa svojom sestričinom "Njenim visočanstvom", za jedan dan nije bila najveća zvezda u svojoj porodici. Ona je rado tu titulu predala svojoj sestričini, kojoj je upriličeno krštenje u jednoj barbadoskoj crkvi.

VIŠE: Kontroverzna Rijanina fotografija s bebom

Čitav svoj posebni dan ova ljupka devojčica provela je pribijena uz svoju slavnu tetku, koja, iako važi za grubu i opasnu devojku, brižno i nežno posmatra i drži u naručju svoju najdražu devojčicu.

VIŠE: Tetka Rijana učila sestričinu da pozira za "selfi" (FOTO)

Zvanice su uživale u torti koja je, u skladu s nadimkom "Njenog visočanstva", bila dekorisana krunom i skiptarom, a Rijani je, ne sumnjamo, od torte bio daleko slađi zagrljaj njene najbolje prijateljice.

VIŠE: Rijana, nežna supertetka

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Najpoznatija tetka na svetu provela je predivan dan na Barbadosu sa svojom porodicom, sve vreme u naručju stežući glavnu zvezdu ovog okupljanja - svoju sestričinu!