Naime, kada se princ Džordž rodio, njegovi roditelji su odlučili da prekinu kraljevsku tradiciju i ne unajme dadilju, ali tu, kako je izvor Dejli Mejla naziva, grešku sada neće ponoviti.

VIŠE: Potvrđeno - Kejt Midlton je ponovo trudna!

"Oko Džordža je bilo mnogo posla i proveli su dosta besanih noći. Kejt je zbog toga rekla da će sa idućim detetom imati pomoć", rekao je izvor blizak paru.

Takođe, vojvoda i vojvotkinja od Kembridža neće odmah po rođenju deteta otići kod Kejtinih roditelja, kao što su postupili pre godinu dana, već će ostati u svojoj kući u Norfolku.


VIŠE: 5 neobičnih rođendanskih poklona za malenog princa Džordža

"Tamo postoji zgrada za dadilju, kao i veliki gostinski apartman za Kejtinu porodicu. Kejt sada ima više samopouzdanja", prenosi Dejli Mejl i dodaje da bi njena druga trudnoća mogla biti rizična. Ipak, kao i kada je nosila malenog Džordža, Kejt je odbila da vreme provede u bolnici, već u toplini svog doma održava trudnoću.

"To je bio njihov plan, iznenađeni su i naravno oduševljeni što se sve dogodilo tako brzo. Između Kejt i njene sestre Pipe Midlton je samo godinu dana razlike i vrlo su bliske. Kejt i Vilijam žele isto i za sina Džordža", zaključio je izvor i otkrio da slavni par želi da ovog puta dobije jednu malu princezu.

VIŠE: Princ Džordž, mala modna ikona

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.