Kako javlja "Ju Es Vikli", Evino i Rajanovo dete došlo je na svet 12. septembra u Sjedinjenim Američkim Državama i reč je o bebi ženskog pola. Jedan od najlepših parova na svetu želeo je da sačuva ovu radosnu vest za sebe, ali su američki mediji vrlo brzo objavili da se Eva porodila.

VIŠE: Kako Rajan Gosling brine o svojoj trudnici Evi Mendez

Zanimljivo, početkom godine, Eva se šalila na račun priča o svojoj trudnoći kada je gostovala u emisiji voditeljke Elen Dedženeres.

"To je jako smešno, a sve je počelo posle priče o tome kako nisam htela da prođem kroz skener na aerodromu. te stvarčice su baš jezive... Ljudima je tada palo na pamet da sam trudna i eto priče", objasnila je tada Mendezova. Međutim, vrlo brzo se pročulo da je Eva zaista u drugom stanju.

VIŠE: Poznate mame o majčinstvu

Rajan Gosling (33) i Eva Mendez (40) u vezi su od 2011. godine, a njihova veza do sada je bila turbulentna upravo zbog nesuglasica o tome kada bi trebalo da se ostvare kao roditelji.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.