Sin Ognjana Radivojevića, Lav, je u ponedeljak krenuo u Osnovnu školu "Jelena Ćetković" na Zvezdari. Kada se čulo zvono, srećna porodica je ušla u hol škole gde su starije generacije pripremile priredbu dobrodošlice, nakon koje su se zaputili do učionice u kojoj je malog Lava dočekala učiteljica.

Foto: Kurir-info

Nataša Bekvalac i Goca Tržan su takođe ispratile svoje đake prvake u školu. Jedna pevačica se pohvalila na Instagramu, a druga napisala na Tviteru veoma emotivni status. 

Foto: Instagram 


Međutim, mame nisu jedine koje su putem društvenih mreža podelile ovaj dirljivi momenat. Fudbaler Matija Kežman je svojoj deci poželeo srećan polazak u školu na Fejsbuku.

Emina Jahović Sandal se oglasila na Instagramu fotografijom sina Jamana uz koju je napisala da je ''Jaman pošao u prvi razred. Na slici deluje neraspoloženo, pa bi se reklo da je zbog škole, ali ne... Voli školu i drugare, pa smo zbog toga srećni roditelji. Ono što mu se nije dopalo su mokasine, i to one koje su se svidele mami. Kaže da su neudobne i tesne. E pa sad, ukusi su različiti. Morao je da ih obuje makar jednom, mami za ljubav. Inače, udobnost mu je na prvom mestu. Povukao je na oca. Pravi tatin sin".

Foto: Instagram

U emisiji "Premijera" pevačica Viki Miljković rado je podelila detalje svog privatnog života, te smo tako i saznali da njen sin Andrej kreće u prvi razred jedne privatne škole.

"Završio je nemački vrtić i predškolsko a sada kreće u nemačku školu“, rekla je Viki.

Foto: Arhiva AMS