Nakon održanih MTV VMA nagrada, i dalje se priča o Bijonsinom nastupu. Pevačica je sve oduševila izvođenjem svojih najvećih hitova, a Linti Ngijen, jedna od njenih plesačica, na svom profilu je na društvenoj mreži Instagram podelila svoje iskustvo sa slavnom divom.

VIŠE: Bijonse i Džej Zi u porodičnoj kupovini (FOTO)

Pre samog nastupa se održava bezbroj proba u svakakvim uslovima kako bi sve proteklo savršeno. Tako je i dvorana u Los Anđelesu u kojoj se održavala dodela nagrada bila hladna kao frižider, a plesačice su morale biti oskudno odevene i veoma strpljive.

VIŠE: Nove fotografije: Glamurozna Bijonse u društvu svoje ćerke

"Počeli smo probu i jednostavno sam krenula da se tresem i cvokoćem. Morala sam da se naslonim na jednu Bijonsinu nogu i počela sam da razmišljam o toplim plažama i suncu. Bijonse je odjednom stavila ruke na moja hladna leđa i rekla mi: 'O siroče malo, žao mi je što ti je hladno' i sve vreme me dlanovima zagrevala po leđima dok nije počeo šou. E, to je majčinski instinkt! Na nekoliko sekundi sam osetila kako je Blu Ajvi svaki dan. Zato moja nagrada ide Bijonse, sjajnoj pevačici, umetnici, majci", poručila je plesačica Linti Ngijen.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.