Sve mame željno iščekuju da čuju glas svojih mališana! Nakon devet meseci trudnoće, a potom nekoliko meseci, plača, a potom i gugutanja, konačno dočekamo da čujemo prvu reč svoje dece. Neretko, mamama nije prijatno kada ne čuju da je ona upućena baš njima.

VIŠE: Rejčel Zoe savetuje: Kako napraviti balans između karijere i majčinstva

Upravo je to slučaj sa stilistkinjom i modnom kreatorkom Rejčel Zoe, koja je putem društvene mreže Tviter sa svojim obožavaocima podelila zanimljiv detalj iz svog privatnog života.

"Nije mi jasno zašto je mojoj deci prva reč bila 'tata' kada sam ih ja nosila i rodila", požalila se Rejčel i dodala "haštag" #NeferMaminTrenutak.

VIŠE: Sve češća prva reč mališana je - "tablet"!

Njeni obožavaoci su je mahom podržali u tome što smatra da ovo nije fer prema majkama i nasmejalo se njenom "tvitu", a jedna korisnica Tvitera pokušala je da je uteši time što je otkrila da je prva reč njenog sina bila "šešir". Takođe, mnogi su joj stavili do znanja da veruju da je "tata", jednostavno, lakše izgovoriti, kao i da će Rejčel njena deca sigurno jednog dana zvati Prelepa Mama.

Šta vi mislite o tome? Da li je prva reč važna?

VIŠE: Golicanjem do prvih reči

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.