U protekloj školskoj godini sa izuzetnim uspehom organizovane su letnje i zimsko izdanje ove jedinstvene školice, pa nije bilo dvoumljenja da stručni treneri i učitelji „Đure Strugara”, u koordinaciji učiteljice Snežane Radivojša i u dogovoru sa autorima programa, organizuju nastavak edukacije sa najdarovitijim učenicima po mišljenju učitelja i psihološko-pedagoških službi novobeogradskih škola.

Odabrani učenici iz 12 osnovnih škola ući će u tajne „NTC sistema učenja”, koji su sa velikim uspehom osmislili dr Ranko Rajović i Uroš Petrović.

Posetu školi već su potvrdili dr Ranko Rajović i Uroš Petrović, čija su predavanja već postala prepoznatljiv deo programa. Učenje tehnika za pamćenje, asocijacije, sakrivanje reči, prebacivanje pesama u slike, fizička i likovna kultura deo su pažljivo planiranog programa koji će potpuno besplatno biti dostupan novobeogradskim osnovcima.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.