Mila je trebalo da otputuje u Južnu Afriku, gde je trebalo da snimi nastavak filma "Pritajeno zlo: Poslednje poglavlje". Međutim, planovi za snimanje su odloženi zbog najlepše moguće vesti - Mila će ponovo postati majka!

VIŠE: Poznate mame o majčinstvu

"Ova objava trebalo je da se odnosi na to koliko sam uzbuđena zbog leta u Kejp Taun, u Južnu Afriku, zbog početka snimanja filma 'Pritajeno zlo: Poslednje poglavlje'", napisala je glumica. "Ali moj suprug Pol i ja smo upravo otkrili da čekamo još jednu bebu! Zato smo, nakon mnogo razgovora, odlučili da bi svakome više odgovaralo da sačekamo da se beba rodi pre nego što odem da se izborim s filmom."

Glumica se, takođe, našalila na račun akcione heroine koju je trebalo da glumi i toga što će se apetit uskoro povećati.

VIŠE: Fotografije na kojima poznate mame doje bebe

"Između kaskaderskih scena i mog stomaka koji će početi da raste, nismo mislili da bi trudnoća i ubijanje zombija bili najbolja kombinacija! Pretpostavljam da će jedina stvar koju ću ubijati u skorije vreme biti ogromne količine kapkejkova. Jao..."

Mila i njen suprug Pol Anderson već su roditelji sedmogodišnje Ever Gabo, a glumica je nedavno predstavnicima za medije otkrila da je proširenje porodice i briga o njoj trenutno njen najveći prioritet.

VIŠE: 10 poznatih koji su deci dali neobična imena

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.