Tamnoputa umetnica objavila je ovu fotografiju na svom profillu na društvenoj mreži Instagram i time iznenadila sve svoje obožavaoce, koji od nje svakako nisu očekivali tako nešto. Međutim, njena fotografija nije još jedna profesionalna fotografija trudnice bez odeće - Ališa je za nju pozirala sa znakom za mir iscrtanim preko trudničkog stomaka. Fotografija je nastala kao deo dobrotvorne kampanje "Mi smo ovde", čiji je ona predstavnik.

Na fotografiji tridesettrogodišnja pevačica je potpuno gola, a grudi je sakrila rukom. Ona je objasnila da su je jako zabrinula nedavna dešavanja u Siriji i Gazi, kao i ubistvo Majkla Brauna, crnca kog je ubio beli policajac u mestu Ferguson u državi Misuri. Zbog njih, Ališa se zapitala koja je njena uloga na ovom svetu i može li mu ikako pomoći da ono postane bolje mesto.

VIŠE: Ališa Kiz želi veliku porodicu

Organizacija "Mi smo ovde", kako se zove i Ališin najnoviji singl, njen je način da u svet unese neke promene, da udruži ljude i pomogne im da pronađu način da učine nešto, umesto da samo nemo posmatraju neprasdu.

"Želim da stvorim vojsku ljudi, želim da im privučem pažnju na taj način da neće moći da je ignorišu", rekla je Ališa nedavno za "Njujork Tajms".

Ališa, koja je već majka četvorogodišnjeg Egipta, trenutno nosi svoje drugo dete - još jednog dečaka, ističe da je zabrinuta za svet u kom treba da odrastaju njena deca.

VIŠE: Rat u očima deteta (VIDEO)

"Mi vidimo nepravdu i svima nam smetaju iste stvari. Ali zašto ne uradimo nešto umesto što se žalimo i ljutimo?", pita se pevačica.

Ališa je otkrila da će donirati milion dolara brojnim organizacijama koje su započele promene i dodala da će njeni obožavaoci imati priliku da joj se pridruže i da doniraju novac putem njenog veb-sajta.


Foto: Instagram


*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.