"Uživam maksimalno u trudnoći. Dane započinjem uz mnogo ljubavi, Nikolino prisustvo mi je milije nego ikada pre. Imam utisak da smo se ponovo zaljubili", počinje Ana priču o srećnim danima svoje trudnoće.

VIŠE: Ana Štajdohar: Čekamo devojčicu!

"Nikola se ujutru ispriča s mojim stomakom, pušta mu klasičnu muziku i govori mi koliko sam mu lepa i koliko me voli. Rastuže me njegovi česti odlasci na nastupe van Beograda, pa s nestrpljenjem čekam njegov povratak", kaže pevačica o suprugu Nikoli Demonji.

Kako Ana kaže za "Blic", zbog trudnoće ove jeseni neće nastupati u emisiji "Veče s Ivanom Ivanovićem".

VIŠE: Da li će beba da vas zbliži ili udalji?

"Imam želju da se pojavim u prvih nekoliko epizoda. Tek ću videti da li će ta moja želja biti izvodljiva. Znam da će gledaoce te emisije, u mom odsustvu, zabavljati jedna jako zanimljiva i meni draga osoba, i to u pratnji mog benda", tajnovita je Ana, baš kao i Ivan, koji je to takođe ostavio kao iznenađenje za gledaoce.

Pogledajte video u kome Ana Štajdohar i Nikola Demonja otkrivaju kako provode vrele dane, zašto u poslednje vreme slušaju klasičnu muziku, da li je i koliko Ana zahtevna trudnica, ali i ko će im pomoći u odabiru imena za njihovu nalednicu...

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.