Popularni američki glumac Robin Vilijams oduzeo je sebi život nakon višegodišnje borbe sa depresijom. Iza sebe je ostavio brojne nezaboravne uloge i zauvek osvojena srca ljubitelja filma, ali i porodicu: suprugu Suzan i decu Zakarija (31), Kodija (23) i Zeldu (25).

Vilijamsova deca odlučila su da se obrate javnosti povodom smrti svog oca i uputila dirljive reči o njemu i svetu bez njega.

VIŠE: 9 dečjih filmova Robina Vilijamsa

"Izgubio sam oca i prijatelja i sada je svet postao siv. Molim sve vas koji ste ga voleli da ga pamtite kao nežnog, prijatnog i velikodušnog čoveka kakav je bio", rekao je Zakarije Vilijams, kojeg je Robin dobio u braku sa svojom prvom suprugom Valerijom Velardi.

Kodi Vilijam (23), najmlađi od Robinove dece, napisao je na društvenim mrežama: "Nema tih reči koje bi mogle da opišu ljubav i poštovanje koje osećam prema tati. Svet nikada neće biti isti bez njega u njemu. Nedostajaće mi, ali biće sa mnom, gde god da sam, do kraja mog života. Radujem se trenutku kada ću ga ponovo sresti".

Javnosti se obratila i Robinova ćerka Zelda Vilijams.

VIŠE: Otac i ćerka - odnos pun ljubavi i poštovanja

"Tata je bio i biće jedan od najdivnijih i najnežnijih duša na svetu. Iako u ovom trenutku ne znam ništa za sigurno, znam da je, ne samo moj svet, već ceo svet, postao malo mračniji. Izgubio je malo boje i smeha. Zbog njega. Moraćemo svi da se potrudimo i damo sve od sebe, duplo više, kako bi smo popravili svet".

Poslednjih dana jula, kada je Robin Zeldi čestitao rođendan na Instagramu, ona mu je uputila reči Antoan de Sent Egziperija.

"Ti – samo ti ćeš imati zvezde, kao što ih niko nije imao... U jednoj od zvezda ja ću živeti. U jednoj od njih ja ću se smejati. I tako će biti kao da se sve zvezde smeju, kad noću pogledaš u nebo... Ti – samo ti – imaćeš zvezde koje mogu da se smeju", napisala je Zelda.

Pogledajte fotografije Robinove porodice i kako je jedan od najpoznatijih glumaca na planeti izgledao daleko od kamera i u svojoj najlepšoj ulozi - ulozi oca.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.

Zakari, Kodi i Zelda, deca slavnog komičara koji je sebi oduzeo život pre dva dana, obratili su se javnosti povodom Robinove smrti i izrazili ogromnu ljubav prema svom pokojnom ocu.