Emina Jahović ponosna je majka dva dečaka. Jedan od njih danas slavi rođendan, a Emina je na zanimljiv način izrazila najlepše želje. Naime, ona je na svom profilu na društvenoj mreži  Instagram objavila fotografiju svog starijeg sina Jamana, a u opisu je napisala svoje čestitke, i to na veoma zanimljiv način.

VIŠE: Najveće bogatstvo Emine Jahović (FOTO)

Dok je čestital rođendan svom dečaku, Emina se seća trenutaka sreće kada je saznala da je trudna, kada je na svet donela svog prvog dečaka, njegovih prvih reči i mnogih lepih stvari koje roditeljstvo nosi.

Jaman je danas napunio šestu godinu, a Emina je rekla kako je on njen ponos koji je čini pravom ženom, majkom, brižnom i odgovornom.


Foto: Instagram

"Sećam se kao danas kad sam saznala da sam trudna,nisam verovala... Toliko sam bila srećna. Sećam se i kad mi je doktorka rekla da nosim dečaka. koji je prilično bio nestašan u stomaku. Rekla mi je na koga ce ličiti i otprilike opisala kakav će biti...", napisala je Emina i prisetila se i dana svog porođaja, kao i prvih meseci u ulozi majke.

"Sećam se kako su ga stavili na moje grudi i kako je prestao da plače, tražio je samo da bude pored mene. Njegov bebeći miris ispunio je našu kuću srećom toliko da smo se zapitali kako smo uopšte živeli pre njega. Sećam se prvih koraka, prve reči... Odvikavanja od cucle i pelena, neispavanih noći."

VIŠE: Emina Jahović: Ovako izgledaju moja jutra (FOTO)

Ona se osvrnula i na kasnije godine u Jamanovom životu.

"Sećam se i kada je prvi put rekao da me voli i da niko nije lepši i bolji od mene.... Skoro je rekao i kako će se oženiti sa devojkom koja bude ličila na mamu, i da kuva kao mama... Danas je napunio 6 godina, a uskoro će krenuti u prvi razred. On je moj najveći ponos i to sto me čini pravom ženom, majkom, brižnom i odgovornom. On je, zapravo ,moja prva najveća ljubav. Moj Jamane... Da si mi zdrav, sretan i zadovoljan, sine... A i mi sa tobom."

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.