„Family Shopping Fest" u Šoping centru Kragujevac Plaza!

Magazini Lisa, Mama, Story i dnevni list Kurir vas pozivaju na još jedan „Family Shopping Fest“, vikend pun besplatnih aktivnosti i neverovatnih popusta za celu porodicu, u kojem ćete sigurno uživati i dobro se zabaviti.

Najmlađi će moći da razvijaju svoju kreativnost u brojnim radionicama, a očekuje ih i dečja modna revija (nedelja od 14 časova), kao i nastup mađioničara koji će ih sigurno oduševiti (nedelja od 16 sati).

Pripadnice lepšeg pola imaće priliku da se ulepšaju u beauty korneru i učestvuju u kastingu za naslovnu stranu časopisa "Mama", dok će se muškarci oprobati u takmičenjima u kuglanju i stonom fudbalu u Arena Fun Factory-u.

Oba dana vikenda u popodnevnim časovima za dobro raspoloženje biće zadužen DJ, dok će u subotu od 20h sjajna Sara Jovanović održati koncert besplatan za sve posetioce.

Tokom Family Shopping Fest-a posetioci će moći da učestvuju u šoping igrici, gde preko 1.000 poklona očekuje najbrže posetioce koji u centralni hol donesu račun u vrednosti od preko 1.000 dinara (subota i nedelja od 15 do 22h).

Saveti astrologa, edukacija o zdravim navikama uz lekare Zdravstvenog kutka, takmičenje u izboru za najbolju porodičnu fotografiju, samo su neke od ostalih aktivnosti koje očekuju posetioce Family Shopping Fest-a.

Program će trajati od 10 do 22 časa, a sve aktivnosti su besplatne.

Posetite Šoping centar "Kragujevac Plaza" sa svojom porodicom, zabavite se uz brojne aktivnosti, iskoristite neverovatne popuste i pripremite za novu škosku godinu i posao!

Neverovatni popusti, radionice za decu, takmičenja i brojne zabavne aktivnosti očekuju vas u Šoping centru "Kragujevac Plaza" 23. i 24. avgusta.