Sastojci:
- 500 g brašna
- 200 ml jogurta
- 100 ml ulja
- 1 prašak za pecivo
- 1 kašičica soli
- 1 kašika kečapa
- 100 g kačkavalja
- 100 g šunke ili nečeg suvomesnatog
Priprema
1. Izmešati brašno, prašak za pecivo i so. Dodati jogurt, ulje i kečap i dobro promešati. Na kraju umešajte rendani kačkavalj i seckano suvomesnato. Po potrebi dodajte još brašna, toliko da vam se smesa ne lepi za ruke.
2. Dobro sjediniti smesu, pa kašikom vaditi i sipati u kalupe. Peći 12-15 minuta na 250 stepeni. Po želji, smesu možete rastanjiti na radnoj površini i vaditi čašom, pa peći kao pogačice.
RECEPTI...
DOKTOR JE BEZ BLAMA TRAŽIO 900 €: Iskustvo mame Danijele iz Novog Sada kojoj je beba jedva preživela jer nije imala pare
SAMO JEDNA DEVOJČICA U SRBIJI SE OVAKO ZOVE: Svaki dan ga čujete, a ne bi vam palo na pamet da je žensko ime
MAME U SRBIJI ODABRALE: Ovo je lista od 10 najlepših imena za dečake, a ne zna se koje ima moćnije značenje
TRI RUSKA MUŠKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Vrlo su popularna među mladim roditeljima, zvučna su i imaju moćna značenja
TRI ŽENSKA RUSKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Nose ih brojne generacije, ali poslednje 3 godine su mega popularna