Svi znamo da, kada odlučimo da beba spava u našem krevetu, treba da preduzmemo određene mere bezbednosti. Isto važi i za stavljenje bebe u kolevku, kadicu za kupanje itd.

Šupljine kroz koje beba može da propadne i ostane zarobljena opasne su i zaslužuju da im se posvetite. Ako stavljate kolevku tik uz vaš bračni krevet može ostati razlika u visini dušeka između vaše postelje i kolevke vaše bebe, a u slučaju da pustite dete da spava sa vama javlja se upravo problem razdvojenih dušeka.

Predstavljamo vam jastuk koji će premostiti šupljinu između vaših dušeka.

Foto: Para El Bebe

Na ovaj način vaš bračni krevet postaće bezbedan za jutarnje maženje sa vašim mališanom, ali i udoban za zajedničko spavanje. Sada ne morate da smišljate privremena i neuredna rešenja poput guranja ćebadi jer je ovaj jastuk gotovo nemoguće primetiti.

Ipak, imajte na umu da je za vas i vaše dete najbolje da spava u odvojenoj prostoriji. Bebu možete nagnječiti, a ni vi nećete se nećete dovoljno naspavati. Međutim, za roditelje koji još uvek nemaju mogućnosti da odojče smeste u zasebnu sobu, ovaj jastuk je savršeno i udobno rešenje.