Svoj prvi rođendan Džordž je službeno proslavio u Prirodnjačkom muzeju u Londonu 2. jula, gde su ga roditelji odveli na izložbu leptira. Slavljenik je sa zanimanjem gledao leptiriće i bez straha pokušao da pomazi jednog koji je sleteo na ruku njegovog oca.

Povodom proslave njegovog prvog rođendana, ponosni roditelji zahvalili su se svima koji su, od rođenja malog princa do danas, želeli Džordžu sve najlepše.

VIŠE: Nezaobilazni detalji za proslavu dečjeg rođendana

"Želimo da iskoristimo Džordžov prvi rođendan kako bismo se zahvalili svima koje smo upoznali u poslednjih godinu dana, kod kuće i na drugim kontinentima, a koji su Džordžu i njegovoj porodici poželeli sve nejbolje", objavili su Kejt i Vilijam u zajedničkoj službenoj izjavi, uz šta su zamolili sve da njihovom mališanu ne šalju poklone.

Kako bi proslavili njegov rođendan kraljevski, par će svom sinu prirediti skromnu zabavu u palati Kensington, na koju su pozvani samo porodica i prijatelji.

Poput svih roditelja, i Vilijam i Kejt uživaju u svim pustolovinama svog sina koji je prohodao na službenom putu u Australiji, a sada već sam trčkara uokolo. Najviše voli plišane igračke, a omiljena pidžama mu je ona sa likom Spajdermena.

VIŠE: Prvi koraci malog princa Džordža

Vilijam je rekao kako sa sinom ima jedino problema kada dođe na red kupanje i tada on postaje nemoguć.

"Ne mogu da verujem da neko tako slatak može biti problematičan! Jednostavno ne voli da se kupa, pa se Kejt i ja glupiramo kako bi se smirio", rekao je, dodavši da Džrodž obožava da jede, a da mu je omiljeni slatki krompir, zbog čega i ima bucmaste obraščiće.


VIŠE: Roditeljske muke s malim princem Džordžom

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.