Nikolina je trenutno na pragu šestog meseca trudnoće i nosi devojčicu, a za magazin "Story" otkrila je detalje vezane za svoje trudničke dane.

Vest da je hrvatska lepotica u drugom stanju sve je iznenadila jer je Nikolina to držala u tajnosti. Kako objašnjava, nije reč o sujeverju i strahu da će doći do spontanog pobačaja.

"U prva tri meseca, zbog predostrožnosti nije bilo u redu da otkrivam kako sam ostala u drugom stanju. Nije reč o sujeverju zato što tada najčešće dolazi do spontanog pobačaja, što je valjda nekakva prirodna selekcija. Ipak, ja sam ovu lepu vest podelila sa bliskim prijateljima", rekla je Nikolina i dodala: "kada je reč o javnosti, nisam bila bila spremna da o tome pričam za medije, ali vest je nedavno procurela iz medicinskih krugova pa sam odlučila da i ja progovorim."

VIŠE: Pre nego što objavite vest o trudnoći na Fejsbuku...

Poznata voditeljka ima 38 godina, zbog čega je kasnije majčinstvo bilo neizostavno pitanje. Na pitanje jesu li kasne tridesete povoljno doba za trudnoću, ona odgovara:

"Granice se pomeraju, ali ne znam jesam li ja dobar primer da tvrdim kako majčinstvo može da se planira dokle god želite. Nema pravila koje bi ukazalo na to koje su godine najbolje za majčinstvo. Kod mene sve prolazi bez problema i opterećenja, baš kao i pre 16 godina, kada sam rodila Hanu. Pravilo je da nema pravila."

VIŠE: Poznate mame o majčinstvu

Kako Nikolina kaže, njena ćerka Hana bila je veoma zbunjena kada je saznala da će dobiti mlađu sestru. Ona je otkrila i da svom suprugu nije odmah otkrila radosnu vest, već da je želela da bude sigurna da je trudna pre nego što ga obraduje.

"Kada sam postala sigurna, otkrila sam mu šta se dešava i on je reagovao euforično", rekla je Nikolina za magazin "Story".

VIŠE: Emotivna reakcija dečaka na vest da postaje stariji brat (VIDEO)

Ona je, takođe, objasnila da još uvek ne planira hoće li dojiti svoju ćerkicu ili ne, jer nakon prve trudnoće nije bila u prilici da na takav način hrani svoju bebu, budući da je bilo "bolnih komplikacija", kako kaže.

"Ne planiram, planovi postoje da bi se izjalovili, a situacija će sama da nametne ono što je ispravno", zaključila je voditeljka.

Čitav intervju sa poznatom voditeljkom možete pročitati u aktuelnom broju magazina "Story"!

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.