Popularni glumci su sve iznenadili kada su se pojavile fotografije na kojima oni izgledaju kao bračni par: leženo obučeni i nasmejani, šetaju parkom, dok Kejti drži dvoje dece za ruke, a Rajan u kolicima gura neodoljivu devojčicu! Rajan i Kejti, naime, nisu ljubavni par, a jedan od najzgodnijih muškaraca u filmskoj industriji je već dugo u srećnoj vezi s koleginicom Blejk Lajvli.

VIŠE: Kejti Holms: Ćerkica mi je uvek na prvom mestu

Naravno, ovo je samo prizor sa snimanja njihovog novog filma "Žena u zlatu", a fotografije su nastale zahvaljujući spretnosti jednog od paparaca koji su se zateklli na filmskom setu. U ovom filmu, Kejti i Rajan igraju likove koji su članovi srećne i velike porodice, a američki mediji primetili su da oni zajedno izgledaju neodoljivo…

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.

Iako nije poznato da su u vezi, a kamoli u braku, na Internetu su se pojavile fotografije dveju holivudskih zvezda nastale tokom vesele šetnje s mališanima!