Šakirina porodica ne žali previše što su reprezentacije njihovih zemalja – Španije i Kolumbije – neslavno završile svoje učešće na ovom fudbalskom takmičenju, već uživa u vremenu koje zajedno provode i čarima Brazila. Tako su oni iskoristili priliku da se odmore u zajedničkom društvu, a Šakirin suprug Đerar Pike i sinčić Milan pružili su lepoj Kolumbijki svojevrsnu podršku prilikom njenog nastupa na zatvaranju Mundijala.


VIŠE: Milan u maminom naručju spreman za finale

Pre nego što se popela na binu i nakon što je sišla s nje, ona je u naručju držala svog malog fana i proslavila sa svojom porodicom čast koja joj je ukazana prilikom da učestvuje u važnom događaju. 

Inače, pevačica je nedavno za medije otvoreno govorila o tome koliko joj fudbal znači i zbog čega je važan njenoj porodici. Naime, da nije, pre četiri godine, snimila jednu od zvaničnih pesama za SP u Južnoafričkoj republici, ona ne bi upoznala svog supruga Đerara, reprezentativca španskog tima.

"Da nije bilo pesme 'Waka Waka - Time for Africa', ne bi bilo ni mog sina Milana", objasnila je Šakira.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.

Kolumbijska pevačica nastupila je na ceremoniji zatvaranja Svetskog prvenstva u fudbalu, a pored sebe je imala svoje najdraže obožavaoce – svog supruga i sina.