Kako piše Dejli Mejl, čitava porodica male Harper uzbuđena je zbog njenog rođendana, a predmeti koji su uneti u njihov dom u Londonu svedoče da su se Dejvid, Viktorija i Harperina starija braća potrudila da joj ovaj dan učine nezaboravnim.

VIŠE: Harper Bekam, najlepše obučeno dete poznatih

Bekamovi su za organizaciju proslave angažovali firmu "Non Stop Party", koja osmišljava i organizuje najzabavnije rođendanske žurke za decu, i u tome važi za jednu od najboljih kompanija u Velikoj Britaniji, pa ne čudi veliki broj dekorativnih detalja koje su zaposleni u ovoj kompaniji pripremili za Harperin treći rođendan.

VIŠE: Dejvid Bekam: Nigde bez ćerkice

Među njima su dominirali veliki i raznobojni baloni, kao i srebrni helijumski baloni u obliku slova koji su najverovatnije formirali rođendansku čestitku za rođendan ova ljupke devojčice. Takođe, tu su i veliki dekorativni predmeti, stočić i stolice za decu i još mnogo toga.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.

Ćerkica Dejvida i Viktorije Bekam juče je proslavila treći rođendan, a paparaci su uspeli da ovekoveče pripremanje za ovaj važan porodični dan!