Goca, Raša i Lena ovih dana uživaju u Poreču, gde će na obali Jadranskog mora proslaviti pevačicin 40. rođendan, a on je medijima otkrila šta je sebi poželela.

“Upravo uživamo na plaži i pripremamo se za slavlje. Sebi sam samo poželela da budem zdrava i srećna, da mi dete bude zdravo i da u toku ove godine ostanem u drugom stanju”, priznala je Goca za Blic.

VIŠE: Goca Tržan: Moj partner ne želi da ugrozim zdravlje zbog veštačke oplodnje

Ona već dugo želi da podari svojoj ćerkici mlađeg brata ili sestru, ali joj to ne polazi za rukom zbog borbe s dijabetesom. Ipak, ona se nada da će nakon terapija i vantelesne oplodnje uspeti da ostane u drugom stanju.

“Bojim se da nisam u situaciji da o tome pričam toliko otvoreno jer je reč o nečijem zdravlju, ali kao i ogromnom broju na prvi pogled zdravih parova, ne ide nam. Mi smo samo kap u moru takvih ljudi”, objasnila je pevačica i dodala da bi, ukoliko veštačka oplodnja ne uspe, rado usvojila dete.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.