Najbolja teniserka na svetu je, tokom meča ženskog dubla na vimbldonskom turniru, u kojem je bila u timu sa svojom sestrom Venus, izgledala potpuno dezorijentisano. Jedva je stajala, loptice su proletale pored nje, a ona ih je jedva opažala, ispadale su joj iz ruku pri pokušaju da servira, slabašno je pogađala mrežu, a njeni navijači su se požalili da je bilo mučno gledati snažnu Serenu tako iscrpljenu i „izgubljenu“.

Vrlo brzo se pojavilo objašnjenje za ovakvo teniserkino ponašanje – nemački list „Bild“ preneo je da se u Londonu „šuška“ da je Serena u drugom stanju!

VIŠE: Prepoznajte simptome trudnoće

Ona je kratko izjavila da je reč o virusnoj infekciji i da se nada da će biti dobro, ali je malo njenih kolega i novinara poverovalo u to.

Američka teniserka još uvek nije ni demantovala ni potvrdila pisanje medija, koji, između ostalog, tvrde i da je otac njene bebe njen trener Patrik Muratoglu.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva možete pratiti na našoj YuMama Fejsbuk stranici.