Na dan Nortinog rođendana, njena porodica uživala u toplini svog doma i bez veće pompe proslavila najvažniji dan u Kiminog i Kanjeovom životu. Međutim, njen rođendan nije mogao proći bez žurke za čitavu porodicu, pa je organizovana i nezaboravna zabava!

Naime, Nortini mama i tata su organizovali proslavu s temom kultnog festivala „Coachella Valley Music And Arts Festival”, koji se svake godine održava u Kaliforniji, a ona se održala u domu Kimine sestre Kortni.

Sve zvanice ove neobične zabave bile su obučene u boemskom stilu, a u najzabavnije aktivnosti na proslavi spadale su karaoke, u kojima su naročito uživale Kimine mlađe sestre Kendal i Kajli.

Najmlađi gosti igrali su se na vrteškama, a gostili se pokraj kolica sa slatkišima, pišu strani mediji. Nortina baka i Kimina majka Kris Džener nije odolela da sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram ne podeli delić atmosfere s ove proslave, pa možemo videti kako je izgledalo ovo uzbudljivo porodično okupljanje. Uz to, ponosna mama Kim je nešto kasnije objavila fotografiju svoje male i srećne porodice pored rođendanske torte.

Ćerkica Kanjea Vesta i njegove supruge Kim Kardašijan Vest proslavila je jednu godinu od svog rođenja uzbudljivom zabavom.