Naravno da nije lako organizovati život tako da stignete da živite zdravo i kvalitetno, ali kad je o ishrani reč, tu ne bi smelo da bude popuštanja, kaže Megan.

Megan Foks zna sve adute zdrave ishrane, ali je svojevremeno i sama tražila najbolje strategije koje će najbolje odgovarati upravo njoj. Pre nekoliko godina priznala je da uopšte ne pije mleko niti jede mlečne proizvode, ali nakon što je prošlog leta rodila treće dete, sina koje ima s dugogodišnjim partnerom i suprugom Brajanom Ostinom Grinom, drži se principa paleo ishrane.

Paleo dijeta podrazumeva da se u ishrani koriste samo namirnice koje nisu prerađene.

To je osnova njenog dobrog izgleda, a Megan tvrdi: "To je najzdraviji princip ishrane u kom jedete sve što nije prerađeno. Tako u organizam ne unosite gotovo ništa od loših masnoća, loših šećera i loših ugljenih hidrata. Ostaje vam dakle čista priroda, čisti nutricijenti koji najbolje zasićuju i najbolje čuvaju liniju".

Uz takvu ishranu uopšte ne morate ničega da se odričete.

"To su sve namirnice koje su bile osnova ljudske ishrane hiljadama godina. Možete jesti sve u svom čistom obliku, a prehrana je pogodna i za trudnoću i kasnije za gubitak kilograma nakon porođaja", pojasnila je i dodala: "Tada sam morala malo više da izbacim hleb i proizvode sa niskim procentom dobrih ugljenih hidrata, a tako sam uklonila i dobar deo loših šećera, što mi je pomoglo da brže vratim liniju nakon porođaja".

A potom je sve lakše. Uostalom, kako je istakla tridesetjednogodišnja lepotica, ova ishrana je čini boljom majkom.

"Na decu trošim više energije, a ne osećam se iscrpljeno".

Sve je to zbog ovakve ishrane. I ličnog trenera koji je motiviše na vežbanje.

Glumica, model i majka troje dece otkrila je kako održava savršenu kilažu nakon tri porođaja.