Kim Kardašijan se okušala kao kreatorka, manekenka, pevačica, zvezda rijaliti programa, glumica i još mnogo toga, pa ne čudi što je odlučila da uplovi u još jedan poslovni projekat. Međutim, njen novi poduhvat niko nije očekivao – Kim je odlučila da postane kao uzor devojčicama, u tom smislu da će one imati priliku da kroz igricu žive njenim životom.

Tako će mali korisnici mobilnih telefona koji kupe ovu igricu moći da "stvore sopstvenu poznatu ličnost i uzdignu je do slave i bogatstva", kako navodi proizvođači igrice, a to se, u principu, sastoji od pažljivog biranja odeće, izlazaka u klubove, zaljubljivanja uz haus muziku koja se čuje u pozadini itd. Takođe, devojčice će kroz igricu biti praćene likom Kim Kardašijan, koja će komentarisati: "Sviđa mi se tvoj stil", "Dopada mi se to na tebi" i "Tako sam uzbuđena".

Mama male Nort i supruga repera Kanjea Vesta ponosna je na ovaj projekat, kojim se pohvalila na društvenoj mreži Instagram.

Ipak, mnogi roditelji smatraju da je igrica koja će nositi naziv "Kim Kardašijan: Holivud" loša ideja i da ova televizijska zvezda ne sme biti uzor devojčicama. Slažete li se s njiima i da li biste svojoj ćerki instalirali ovu neobičnu igricu?