Mila, koja trenutno čeka svoje prvo dete, uživa u ljubavi sa svojim verenikom Eštonom Kučerom, koji joj pruža svesrdnu podršku tokom trudnoće. Ipak, ona ne smatra da bi njih dvoje trebalo da govore da su trudni, kao što mnogi parovi čine.

Naime, glumica je, prilikom gostovanja u emisiji Džimija Kimela, na duhovit način objasnila da joj se izraz "Trudni smo" nimalo ne dopada i zbog čega je tako.

Pogledajte:

Rasprava na Internetu - da li je trudan par ili je trudna žena?

"Da li TI plačeš sam u automobilu dok slušaš glupu pesmu Bet Midler? Ne. Kada se probudiš i povraćaš, da li je to zato što TI u sebi nosiš ljudski život? Ne. To je zbog toga što si popio previše tekile. Znaš li koliko smo tekile MI popile? Nijednu, jer mi ne možemo da pijemo tekilu. Ne možemo da pijemo ništa jer u sebi gajimo malog goblina ljubavi. Sve što si TI uradio bilo je da se otkotrljaš i zaspiš.“

Takođe, lepa Mila je dodala da nijedan muškarac koji nije u stanju da iz sebe izvadi osobu veličine lubenice nema prava da saopšti svojim prijateljima: "Trudni smo".

Na kraju Milinog govora, na pozornici su se pojavile buduće mame koje su uživale u sladoledima. I sama glumica uzela je jedno pakovanje i nastavila intervju s Džimijem Kimelom. Pogledajte ovo njeno duhovito izlaganje.