Plavokosa manekenka i njen suprug Džared Pobre čekaju svoje prvo dete, a popularna Stejsi ne odustaje od aktivnog održavanja forme – čak i u drugom stanju. Štaviše, njen režim vežbanja je strog i tokom njene trudnoće i podrazumeva kombinaciju pilatesa i teških vežbi za snagu.

„Stejsi želi da bude zdrava i, što je više moguće, fizički jaka za svoju bebu. Fokus je na tome da održavamo snagu i tonus njenog tela“, objasnio je za magazin „Pipl“ Stejsina instruktorka pilatesa Nona Glejzer.

Pogledajte: Pet vežbi za trudničke dane

„Nismo mnogo promenili (u odnosu na vežbe pre trudnoće). Samo radimo manje ponavaljnja i manje kretanja dok leži na leđima.  Održavamo snagu njenih mišića i radimo na mišićima donjeg stomaka i dubokom disanju, što bi trebalo da pomogne i pri porođaju“, dodala je ona.

Glejzerova je objasnila da manekenka konzumira zdravu i kvalitetnu hranu i da je iz svog jelovnika izbacila pomfrit i milkšejkove. Takođe, ističe i kakav tip majke veruje da će njena klijentkinja i prijateljica postati.

„Stejsi će biti prirodna mama. Sve u vezi s njom se tiče ljubavi i deljenja. Volela bih da uskoro dobije još jednu bebu“, završila je Nona Glejzer.