Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mama iskočila iz zgrade zahvaćene požarom s bebom u naručju!

Pogledajte kako se Kristina Simos, mama osamnaestomesečnog dečaka, odlučila da preduzme ovaj herojski korak, zahvaljujući kojem je spasila život svom sinčiću.

  Izvor: Foto: Youtube

Kada je u njenoj zgradi u Masačusetsu izbio požar, ova mama nije mislila ni o čemu osim o tome kako da izbavi svog sina Kamerona. Prekasno je uočila vatru i dim, zbog čega su Simosova i Kameron bili u bezizlaznoj situaciji od trenutka kada je ona shvatila da je njihov domu plamenu. Nije bilo previše vremena za razmišljanje, te je ova mama uzela svog sina u naručje, čvrsto ga stegla i hrabro iskočila kroz prozor, i to s trećeg sprata!

„Znala sam da – ili ćemo umreti ili ćemo iskočiti“, objasnila je Kristina za Ej-Bi-Si i otkrila da je, čim su dodirnuli tle, rekla sinu da trči što dalje jer je oko njih padala izgorela građa.

Kameron je ostao nepovređen od ovog pada, ali je njegova mama doživela ozbiljne povrede pršljenova i trenutno je nepokretna. Štaviše, moguće je da više nikada neće hodati.

„Jedino što mi je bilo na umu jeste kako da izbavim svog sina. On je važniji od mene“, priznala je Kristina.

Ona je, nakon pada, operisana, a trenutno prolazi terapije oporavka. Uz malo sreće, ova hrabra majka biće nagrađeni za svoj podvig i uskoro će veselo trčkarati s Kameronom po parku.

Pogledajte kako se Kristina Simos, mama osamnaestomesečnog dečaka, odlučila da preduzme ovaj herojski korak, zahvaljujući kojem je spasila život svom sinčiću.
Izvor: YouTube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica